Diensten

Touringcarverhuur

Zoek je een bus voor een dagtocht, schoolreis, meerdaagse reis, bedrijfsuitjes, sportreis of seniorenreis? Waar je ook naar toe wil met wat voor groep dan ook, geen busreis is ons te gek. Wij maken maatwerk, daarom zijn alle ideeën bij ons welkom.

Wagenpark

Plan je een busreis en ben je benieuwd naar de kosten van een bus? Vraag dan een offerte aan. Onze reisadviseurs staan graag voor je klaar. Naast het vervoer per bus regelen wij ook graag jouw museumbezoek, accommodatie, diner of arrangement. Op onze reispagina kan je inspiratie opdoen voor jouw dagtocht met de bus. Bekijk ons volledige wagenpark.

Busreis Berlijn

Groepsreizen

Ook meerdaagse groepsreizen regelen wij graag. Naar Parijs, Amsterdam, Londen of Berlijn met jouw school of bedrijf? Kijk voor inspiratie bij onze meerdaagse groepsreizen.

Schoolreis

Al jaren gaan scholen met Lanting Reizen mee op schoolreisje. Vaak bezochte bestemmingen zijn Plopsaland in Coevorden, Attractiepark Slagharen en Wildlands in Emmen. Suggesties voor jouw schoolreis vindt je hier. Natuurlijk regelen wij ook graag de entree.

Meer weten? Wij informeren je graag over de mogelijkheden voor het huren van een bus met chauffeur. Bel met Lanting Reizen via 0528-233000 of vraag een offerte aan.

schoolzwemmen

Evenementenbegeleiding

Lanting Reizen is ook jouw begeleider voor het vervoer van je evenement. Of je nu een festival, beurs, sportevenement of verenigingsevenement wilt organiseren, wij adviseren je bij een logistieke uitdaging en coördineren tot op de dag van jouw evenement het vervoer. Of je nu een pendelbusdienst nodig bent van een parkeerterrein naar jouw evenementenlocatie, of jouw bezoekers de mogelijkheid wil bieden om veilig naar en van jouw evenement gebracht of gehaald worden, wij nemen deze zorg bij je weg.

Ieder evenement is uniek! Wij bieden advies op het gebied van inzet van bussen. Ook zijn de route en de in- en uitstaplocaties van belang voor de omloopsnelheid. Door jarenlange ervaring kunnen eventuele uitdagingen vooraf onderschept worden waardoor het vervoer vlekkeloos verloopt. 

Wij leveren coördinatoren om een aanspreekpunt te hebben. Alles wordt door deze coördinator in goede banen geleid. Hierdoor heb je geen omkijken meer naar de pendeldiensten en kan je je volledig richten op het evenement zelf.

Busreis touringcar

Code 95 opleidingen

Lanting Reizen biedt cursussen voor de Code 95. De richtlijn bepaalt dat een beroepschauffeur per periode van vijf jaar dient te voldoen aan een verplichte nascholingseis van 35 uur (7 uur praktijkles en 28 uur bestaande uit cursussen welke wij naar eigen wens aanbieden). Dit zijn binnen de lijst van door de CCV goedgekeurde trainingen, in overleg met de STAOBB beroeps gerelateerde en geselecteerde trainingen.

 

Standplaatsverhuur bus of vrachtwagen

Heb je een bus/vrachtwagen welke (tijdelijk) even niet bij jouw locatie geplaatst kan worden? Dan hebben wij ruimte op ons terrein beschikbaar voor het plaatsen van jouw materieel.

c95

Onderhoud van trucks & bussen

Lanting Reizen voert niet alleen het onderhoud aan zijn eigen wagenpark uit, wij voeren ook voor collega’s met bussen (of vrachtwagens) de nodige onderhouds-werkzaamheden/keuringen uit.
Onderhoud

Kantoor/vergaderruimte

Ben je op zoek naar kantoor/vergaderruimte? Bij Lanting Reizen in Hoogeveen hebben wij een kantoor/bovenverdieping welke beschikbaar is voor vergaderingen. Vraag naar de mogelijkheden 0528-233000.

Contact met Lanting Reizen

Je hoort z.s.m. van ons.