4-daagse Stedenreis Berlijn

4 dagen

2 overnachtingen

Busreis

Op stap met een luxe touringcar.

Berlijn

Duitsland

Ontdek Berlijn in een groep

Volledig georganiseerd.

vanaf € 145,-

Prijs per persoon

Busreis Berlijn
Busreis Berlijn
Busreis Berlijn

Busreis Berlijn met twee gezichten

Van alle Europese hoofdsteden heeft Berlijn de afgelopen periode de meeste ingrijpende gebeurtenissen uit de recente geschiedenis doorgemaakt.

Berlijn is weer één stad maar een onzichtbare grens scheid de stad nog altijd in twee delen. Zonder de muur heeft Berlijn nog altijd twee gezichten. Voornamelijk in voormalig Oost-Berlijn gebeurt op het gebied van vernieuwing heel erg veel. 

Overnachting in 3 of 4 sterren hotel

Berlijn is zo groot als de provincie Utrecht en is vooral bekend om de grote straten zoals zijn mondaine Kurfürstendam en de prachtige Unter den Linden. Ook de Potzdammer Platz, Schloss Charlottenburg en het Museum Eiland is een bezoek meer
dan waard. Tijdens het bezoek zult u zien dat Berlijn leeft! U overnacht in een uitstekend 3***/4**** hotel.

Dagplan

Dag 1: Vanaf de vertrekplaats rijden we richting Berlijn. Onderweg maken we de nodige stops. De eerste uitgebreide stop zal in Hannover zijn. U kunt even flaneren in het centrum van de stad. Vervolgens rijden we door naar de voormalige DDR grens, momenteel een monument, nabij Helmstedt. In de vroege avond komen we aan in Berlijn.

Dag 2: Vandaag maken we een rondrit onder leiding van een Nederlandssprekende gids. U ziet o.a. de Rijksdag, de Gedächniskirche, de Potzdammer Platz, de Kurfürstendam in het voormalige West-Berlijn en in het voormalige Oost-Berlijn rijden we langs de Brandenburger Tor, de Staatsopera, de beroemde straat Unter den Linden, voormalige grensovergang Checkpoint Charlie en we stoppen even bij een overgebleven stuk muur met prachtige muurschilderingen. Na de rondrit kunt u op eigen gelegenheid Berlijn verkennen.

Dag 3: Vandaag staat Potsdam op het programma. Onder leiding van een Nederlandstalige gids maken we een stadstour. Potsdam werd bekend door de conferentie van 1945 in slot Cecillienhof. Hier maken we ook een korte wandeling. We bezoeken ook de Hollandsche wijk en maken een wandeling door het prachtige park van you. In aansluiting rijden we terug naar ons hotel.

Dag 4: Na het ontbijt gaan de koffers in de bus en rijden we met diverse stops weer terug naar Nederland. De reis kan in overleg afgesloten worden met een diner.

Data & prijzen

Deze driedaagse naar Berlijn is al mogelijk vanaf € 145,- per persoon.

Leg hier uit waar de prijs van afhangt en waarom het kan variëren.

Dit is inclusief:

 • Vervoer per Lanting Reizen touringcar met airconditioning, video, bar en toilet.
 • Drie overnachtingen in een drie- of viersterrenhotel op een centraal gelegen locatie op basis van logies en ontbijt

De reissom is exclusief:

 • Toeslag 1-persoonskamer
 • Lunches tijdens de reis
 • Diners tijdens de reis
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Excursies en entreegelden. Wij stellen graag een volledig programma voor u samen.

Hoe werkt het?

 • Kies uw gewenste activiteit.
 • Vul het offerteformulier in met uw naam, voorkeursdatum en eventuele medereizigers.
 • Uw aanvraag wordt opgepakt door onze reisadviseurs van Lanting Reizen.
 • Binnen 2 werkdagen ontvangt u per e-mail een offerte met alle informatie, prijzen en data.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of  meerdere activiteiten vult u dan onderstaand formulier in en u krijgt binnen 1 tot 2 werkdagen alle informatie van ons.

Offerte