Natuurschool Waddenzee

Dagtocht

Eén dag op excursie.

Busreis

Op stap met een luxe touringcar.

Nederland

Lauwersoog, Groningen

Nederland

Natuurschool Waddenzee, Lauwersoog (Groningen)

vanaf € 28,95

Prijs per persoon

Dag Waddenzee

Dag Waddenzee! in Lauwersoog is al jaren een geliefde schoolreisbestemming in ons pakket. Je doet er verschillende activiteiten op en langs het wad, in de vissershaven van Lauwersoog en in het nationaal park Lauwersmeer.

Leerzaam en actief

Samen met je eigen Natuurschoolgids beleef je een actieve/leerzame dag buiten in de natuur. Als de waterstand goed is op de dag dat jullie school op reis gaat kunnen jullie een wadloopexcursie doen.  Lopen op de bodem van de Waddenzee! Staat het wad onder water dan gaan jullie steigervissen in de vissershaven van Lauwersoog.

Geschikt voor alle leeftijden

De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de groep. Dat maakt deze schoolreis ook ontzettend geschikt voor alle groepen van de basisschool! Naast de wadloopexcursie kunnen de kinderen ook steiger vissen, of garnalen pellen tijdens het havenprogramma, vissen met een groot sleepnet tijdens de korenexcursie of hybiën met speciale schepnetten in een ondiep zijarmpje van het Lauwersmeer.

De schoolreis naar de natuurschool in Lauwersoog is al mogelijk vanaf €28,00 per leerling.


Dit is inclusief:

  • Vervoer per bus
  • Programma Natuurschool Lauwersoog

Programma

Het programma van de Natuurschool is al jaren zeer populair. Het is daarom belangrijk om deze schoolreis op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen. De tijden van het programma zijn altijd afhankelijk van eb en vloed op de dag van de schoolreis. Het totale programma duurt 5 uur.

Data & prijzen

  • Op uw gewenste data en op maat gemaakt.
  • De schoolreis naar de natuurschool in Lauwersoog is al mogelijk vanaf € 28,00 per leerling.
  • Inclusief vervoer per bus
  • Inclusief programma Natuurschool Lauwersoog
Bovenstaande prijzen zijn vanafprijzen gebaseerd op een volle touringcar van 50 personen. Houdt er rekening mee dat factoren als de vertrekplaats, de tijden, het aantal personen, de leeftijd van de leerlingen en de reisdatum invloed kunnen hebben op de prijs. Wij maken graag een offerte gebaseerd op jouw wensen.

Hoe werkt het?

  • Kies uw gewenste activiteit.
  • Vul het offerteformulier in met uw naam, voorkeursdatum en eventuele medereizigers.
  • Uw aanvraag wordt opgepakt door onze reisadviseurs van Lanting Reizen.
  • Binnen 2 werkdagen ontvangt u per e-mail een offerte met alle informatie, prijzen en data.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een reisschema en vrijblijvende prijsberekening van één of  meerdere activiteiten vult u dan onderstaand formulier in en u krijgt binnen 1 tot 2 werkdagen alle informatie van ons.

Offerte